Codorníu Tempranillo BIO

Codorníu Tempranillo BIO

Codorníu Tempranillo BIO

€ --,-- € --,-- Incl. btw Prijs: €--,-- / Per fles

100% Tempranillo. Hier geen Rioja stijl maar juist lekker op het sappige fruit gemaakt. Eerlijk glas, Biologisch , vegan en staat stijf van het rijpe rode fruit. Mooie specerij tonen en fluwelige tannines. Veelzijdigheid is troef hier.Land: Spanje

Stree

Lees meer
  • GROOTSTE ASSORTIMENT SCHENKWIJN/ BIO/ALCHOLVRIJ
  • SCHERPSTE PRIJS
  • VIVINO RATING
  • FOODPAIRING

Over de wijn

Uiteraard ontbreekt de Spaanse icoondruif niet in het gamma van Codorniu. Sterker nog. Dit is een pleaser eerste klas. De wijn heeft een geweldige structuur in de mond. Voldoende, evenwichtig en elegant; aroma's van perfect rijp rood fruit als pruimen, krenten met tonen van cacao, nootmuskaat en anijs. Een zwoele zoete afdronk met fluwelige tannines. Biologisch en vegan. Geschikt voor iedereen die van goede en eerlijke wijn houdt voor een bijzonder mooie prijs. Deze rode wijn heeft een grote veelzijdigheid en is geschikt voor allerlei internationale keukens.

Spijs & Moment

Het past perfect bij alle soorten vlees en vooral bij gevogelte zoals eend of kalkoen. Ideaal bij een Chuleta de Cerdo. Ook past hij goed bij vegetarische gerechten, zoals een stevige linzen of bonenschotel. Hartige taarten met tomaat gaat hij ook zeker niet uit de weg.